All three Sunday Services are power packed with undiluted ministration of the Word of God and Uplifting Choir Ministrations. You don’t want to miss an atmosphere of fellowship with the LORD and fellow brethren.
|Praise Worship||10:00am – 10:15am = 15mins|
|Prayer||10:15am – 10:18am = 3mins|
|Tithe/Hymn||10:18am – 10:23am = 5mins|
|Choir Ministration||10:23am – 10:30am = 7mins|
|Sermon||10:30am – 11:15am = 45mins|
|Annoucement||11:15am – 11:30am = 15mins|
|Closing/Benediction||11:30am – 11:35am = 5mins|